miercuri, 5 decembrie 2012

Pret corect web design

In primul rand, pentru a obtine un pret corect pentru web design trebuie sa stii exact ce vrei sa obtii de la site-ul tau. Daca nu stii deja, trebuie sa alegi o firma web design de incredere. Te asezi frumos, la o masa rotunda cu reprezentantii acesteia si discuti pe larg, proiectul tau.

Fie ca este vorba despre un magazin online, despre un site de prezentare, sau, poate, pur si simplu vrei doar sa-ti creezi identitate vizuala, un logo, o sigla sau materiale publicitare clasice, firma de web design trebuie sa te asculte, sa te sfatuiasca, acolo unde nu te pricepi foarte bine si sa te indrume spre alegerea solutiei optime pentru cererea ta.

Pret corect web design
Odata stabilit scopul lucrarii, mai trebuie doar sa cadeti de acord asupra unui pret corect web design pentru proiectul pe care il veti lucra impreuna. Ai grija ca pretul sa nu contina servicii care nu iti vor aduce niciun beneficiu pe viitor, numai pentru a justifica un pachet scump. Ai grija ca pretul sa includa toate serviciile de care ai nevoie, sa fie complet, sa nu platesti un pachet mai ieftin, dar incomplet pentru nevoile tale.

O firma de web design care se respecta, va avea grija sa presteze servicii de calitate pentru a implini cererile tale, va face asta rapid, incadrandu-se in termenele prevazute contractual si va stabili un pret corect si pentru mentenanta, pentru a se ingriji de bunastarea serviciului prestat si dupa predarea acestuia, la termen.